top of page

Ykköskoplalle tiukasta taistelusta piste mukaan

Ykköskoplan pelaajia kotipesän kaarella
Kuva: Vesa Sailio

Ykköskopla otteli tänään Kankaanpään Mailaa vastaan kotikentällä KSS Energia Areenalla. Tiukka taistelu päättyi KaMan voittoon kotareiden myötä tuloksin 1-2k (6-5, 5-7, 1-3k).

- Hyvä taistelu meiltä. Tehtiin liikaa ulkopelivirheitä ja vastustaja pääsi sen jälkeen rummuttamaan. Siinä ehkä suurin syy tappioon, pelinjohtaja Eero Pitkänen pohtii.

Ensimmäinen jakso oli todella tasaista vääntöä ja juoksuja tehtiin tasaisesti vuorotellen. Toiselle jaksolle osui Koplan ulkopelivirheitä ja KaMa pääsi etumatkalle. Kolme saatiin kavennettua mutta ohi ei päästy, joten ottelu eteni kotiutuslyönteihin. Niissä KaMa onnistui tänään paremmin.

Ottelun kolmostilanteet: 1. jaksolla tasan 12-12, koko ottelussa 25-26.

Koplan juoksuista tänään neljä löi Jani Hoteila, Akseli Pitkänen kaksi ja Tommi Angervisto, Ville Pesu, Santeri Pasi sekä Isto Kauppinen yhden mieheen. Juoksuista yksi kirjattiin harhaheitolla. Toni Tossavainen toi kolme ja Aleksi Niinivuori kaksi.

Ykköskoplan seuraava ottelu lauantaina 15.6. klo 14.00 KSS Energia Areenalla ja vieraaksi saapuu Simon Kiri. Tervetuloa!