top of page

Ykköskopla taipui lopulta kuopiolaisille

Ykköskopla pelasi tänään Puijon Pesistä vastaan kotistadionilla mutta ottelusta irronneet kaksi pistettä valuivat lopulta kuopilaisten mukaan. Ensimmäinen jakso mentiin tasoissa mutta toisen jakson ja näin ollen ottelun voitto meni PuPelle tuloksin 0-1 (2-2, 6-9).

Ensimmäisellä jaksolla juoksut lyötiin tasan PuPen aloittamana - Ykköskoplan juoksutili aukesi kolmannen lopettavalla, kun Tommi Angervisto löi päivän ensimmäisensä Aleksi Niinivuoren tuodessa. Jakson toinen juoksu oli niinikään myös Angerviston käsialaa, tuojana Miki Likander. Ensimmäinen jakso päättyi tasan 2-2, kolmostilanteet 6-9.

Toisella jaksolla iloteltiin enemmän niin kolmostilanteilla kuin juoksuilla. Ykköskopla tykitti heti ensimmäisen aloittavalla tilanteeksi peräti 6-0. Aapo Kinnunen aloitti juoksukimaran, Aleksi Niinivuori toi. Tommi Angervisto jatkoi kotiuttamalla Kinnusen. Tämän jälkeen Roope Räsänen puhkoi ajolähdössä kenttää ja kiersi kunniaa. Hänen edellään juoksuja toivat Santeri Pasi, Aleksi Vainio sekä Tommi Angervisto. PuPe vastasi tähän kuitenkin hyvinkin nopeasti tulemalla tasoittavalla vuorollaan piirun lähemmäs 6-2 ja toisen lopettavalla rinnalle ja ohi mm. Jani Hämäläisen kunnarin arvoisella lyönnillä ajolähdöstä. Samassa vuorossa PuPe karkasi 6-9 johtoon eikä juoksuja tämän jälkeen enää tehty kummankaan joukkueen toimesta. Toisen jakson ilottelun myötä koko ottelun kolmostilanteet huimat 17-21.

Ykköskoplan pelit jatkuvat lauantaina 18.5. KSS Energia Areenalla, kun vastaan saapuu Kannuksen Ura. Ottelu käyntiin klo 14.00.