top of page

Matti Saukko päättää pesisuransa tähän kauteen


Matti Saukon upea pesäpallon aktiiviura päättyy tältä erää tähän kauteen Kouvolan Pallonlyöjien värein. Urallaan hän edusti eri sarjatasoilla lisäksi Alajärven Ankkureita ja Vimpelin Vetoa. Kaudesta 2014 alkaen Koplaa edustanut Saukko voitti superpesisurallaan kokonaisuudessaan 3 SM-hopeaa ja 2 SM-pronssia. Kuluneella kaudella hän pelasi myös muutaman ottelun Ykköskoplan riveissä.


Saukko toi joukkueen sisäpeliin reilun vuosikymmenen ajan nopeutta ja komeita pomppulyöntejä sekä koko pesisyhteisöön rentoa meininkiä, äiti-Saukon viisauksia ja nasevia, unohtumattomia lausahduksia. Ulkopelissä hän napsi vikkelästi palloja polttolinjassa. Yhteensä hänelle kertyi Koplan paidassa 389 ottelua, reilusti yli tuhat kärkkäriä ja satoja tuotuja juoksuja. Kaikkiaan otteluita Saukolle on tilastoitu 558, kärkkäreitä 2051, tuotuja juoksuja 613 ja lyötyjä 14+90. Supliikkimies lähettää kiitokset koko Kouvolan pesisyhteisölle.


- Kauniit kiitokset pelikavereille, faneille, talkoolaisille ja koko seuralle sekä sen toimijoille - valmentajia unohtamati, saati sponsoreita ja muita tukijoita!



Kouvolan Pallonlyöjät onnittelee Matti Saukkoa hienosta urasta, kiittää kaikista KPL-vuosista ja toivottaa hyviä pesiseläkepäiviä sekä menestystä tulevaisuuteen!



Comentários


bottom of page