MustaKeltaiset ry, tuttavallisemmin MuKe, on pesäpalloseura KPL:n virallinen kannattajaryhmä. MuKe on perustettu vuonna 2011, ja se rekisteröityi Suomessa ensimmäisenä pesäpallon faniyhdistyksenä viralliseksi yhdistykseksi.

MuKe on positiivinen, Kopla- fanien näköinen ryhmä, joka on aina oman joukkueensa puolella. MuKe sopii kaikille vauvasta vaariin!
muke2
1.8.2015 Kaakon Kahakassa jännitettiin loppuun saakka, kun KPL lopulta voitti Kiteen 1-0.

MustaKeltainen kannustus kuuluu tietysti oleellisena osana peleihin. Kotipeleissä MuKen fanikatsomo sijaitsee A1 katsomossa, suoraan oman joukkueen vaihtopenkin yläpuolella. Sieltä löytyy seuraa rytmikkääseen kannustukseen.
Tärkeintä on kuitenkin nauttia hyvästä pelistä tekipä sen missä tahansa, omalla tyylillällään!
Pesiskauden aikana MuKe järjestää vieraspelimatkoja jäsenten toiveita kuunnellen. Kannattaa lähteä kokemaan mahtava reissu- tunnelma! MuKella on erinomaisia paikallisia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat edulliset fanimatkat. Kiitos heille!
Junioritoiminnan vuosittainen tukeminen kuuluu sydämen asiana MuKen toimintaan. Jo useana vuonna KPL:n juniorit ovat saaneet 1000€ lahjoituksen. Vudesta 2018 alkaen yhdistys on tukenut myös Kuusankosken Puhdin pesäpallojunioreita. Varat hankitaan myymällä arpoja kevätarpajaisissa.
MuKen jäsenet saavat mukavia jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenedut löytyvät MustaKeltaisten facebook- sivuilta. Niitä voidaan päivittää kauden aikana, joten kannattaa seurata!
Tietoa toiminnasta ja ajankohtaisista tapahtumista löydät myös parhaiten facesta. MuKe tiedottaa fanimatkoista kauden aikana myös peleissä kenttäkuulutuksissa, kannattaa olla kuulolla.
Tule mukaan positiiviseen faniryhmään!
Liittyminen on helppoa:
1.Lähetä omat (tai perheesi) henkilötiedot: mustakeltaiset@gmail.com
2.Maksa jäsenmaksu tilille FI58 5016 1020 0561 22  viite: 1083
3.Olet mukana pesäpallon MustaKeltaisimmassa faniryhmässä! Tervetuloa!
Jäsenmaksu 2019: 10€/ hlö.
tai koko perhe 25€ (2 aik, 1-3 lasta)
MustaKeltaiset ry:n hallitus 2019:
Tarmo Aavaluoma, puheenjohtaja (puh: 044 2354331)
Aija Sydänmaanlakka, sihteeri, mustakeltaiset@gmail.com
Juha Pilhjerta, varapj.
Markus Laaksonen
Marjo Seppälä
Varajäsenet: Irene Mäki- Paakkanen, Anna Henttonen
Rahastonhoitaja: Marjo Pakkala
Hallitus ottaa mielellään vastaan reissutoiveita sekä muita ideoita toiminnan kehittämiseksi!