Aikuiset

30
  • Finaali

Lapset alle 15-vuotiaat

15
  • Finaali

PÄÄSYLIPUT 2020

Lipunmyynti pudotuspeleihin ennakkoon KPL:n verkkokaupasta ja toimistolta

HUOM! Verkkolipunmyynti päättyy pelipäivänä klo 12.00.

  • Toinen finaali su 20.9. klo 14.00 KSS Energia Areenalla, vastustaja selviää tiistaina 15.9. illalla (OSTA LIPUT)

Lipunmyynti toiseen finaaliotteluun alkaa verkkokaupassa tiistaina 15.9. klo 9.00. Toimistolta lippuja saatavissa klo 10.00 alkaen.

Kouvolan Pallonlyöjien otteluliput ovat myynnissä KPL:n verkkokaupassa ja KPL:n toimistolla. Varmista paikkasi elokuun otteluissa ja osta lippusi ennakkoon verkkokaupasta. KSS Energia Areenan katsomo on jaettu kolmeen lohkoon ja liput ovat lohkokohtaisia.

Tervetuloa nauttimaan Suomen suosituimman pesäpallojoukkueen otteluista KSS Energia Areenan ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Lisätietoja otteluun saapumisesta

Kausikorttilaisten ei tarvitse ilmoittaa erikseen otteluun saapumisesta, mutta saapuessa on käytettävä oman katsomolohkon sisäänkäyntiä. Runkosarjan kausikortit eivät ole enää voimassa pudotuspeleissä, mutta paikkavaraus säilyy. Lippuja voi ostaa kausikortille KPL:n toimistolta.

  • Kopla-klubille tulevat ihmiset käyttävät Ässätornin portti (Klubikortit ja klubiliput)
  • Kannattajakortilla oman katsomolohkon portista
  • Runkosarjan kausikortilla oman katsomolohkon portista

Lehdistökortilla etukäteen ilmoittautumalla KPL:n toimistolle. Sisäänkäynti sovitusta portista ja ilmoittamalla nimi lipunmyynnissä.

Lippujen hinnat 15 / 30 €

Tulethan otteluun hyvissä ajoin, niin vältät jonottamisen. Erityisesti terassikatsomoon saapuessa kirkas kesäsää hankaloittaa lippujen lukemista ja saattaa aiheuttaa jonojen muodostumista.

TARKISTA aina ennen otteluun saapumista, mikä on sinun kortin tai lipun sisäänkäynti. Näin vältät ylimääräisen lenkkeilyn ennen ottelun alkua.

Tervetuloa KSS Energia Areenalle!