-

OTTELURAPORTTI

KPL joutui mankeliin

Kouvolan Pallonlyöjät joutuivat tiistaina Vimpelin Vedon hurjan lyöntipelin uhriksi. Veto takoi käsittämättömät lukemat 2-0 (11-1, 16-2). KPL:n ainoat ilonaiheet ottelussa olivat Joni Rytkösen ja Teemu Nurmion onnistunut sisäpeli. Myös Valtteri Luoman uran 1. lyöty juoksu Superpesiksessä nostatti vienoa hymyä huulille.

KPL onnistui ainoastaan avausvuorossa pitämään Vedon kurissa. Toisessa vuorossa alkoi paukkumaan. Tuomo Lönnmark löi viimeisenä lyöjänä kakkostilanteessa pallon kakkosrajasta läpi, ja tämä aloitti Vedon hurjan lyöntimyllyn. Sami Haapakoski ja Mikko Kanala löivät seuraavassa vuorossa pallon jokeen ja avaujakso oli sitä myöten taputeltu. KPL:n ainokaisen löi avausjaksolla Ossi Meriläinen.

– Lönnmarkin läpilyönti oli anteeksiantamaton. Sen jälkeen Veto löi hienoja lyöntejä, vähäsanainen pelinjohtaja Eero Pitkänen kommentoi.

Toisella jaksolla odotettiin KPL:n nousua, mutta Veto oli toista mieltä. Avausvuoron jälkeen taululla olivat jo 6-0 lukemat, eikä KPL:stä ollut nousemaan. Kotijoukkueen railakas lyöntipeli jatkui läpi jakson ja KPL sai noukkia palloa Savonjoesta vähän väliä. KPL:n juoksuista vastasivat Meriläinen ja komean kakkosjatkekumuran lyönyt Valtteri Luoma.

Vedon paras oli Mikko Kanala 1+2 lyötyä, 4 tuotua ja kärkilyönnit 10/10. Sami Haapakoski toi 5 juoksua ja nousi etenijätilaston kärkeen.

KPL:n ykköspalkittu Joni Rytkönen (6/6 kärkilyönnit) oli mailan varressa iskussa.

– Kotijoukkue löi palloa jokeen. Piti sitten viihdyttää katsojia ja itseäni omilla lyönneillä, Rytkönen kertasi.

KPL:n ottelut jatkuvat perjantaina Hyvinkään Tahkoa vastaan 85-vuotisjuhlaottelulla. Portit aukeavat jo kello 15 ja itse ottelu kello 18.00.

 

Tiedot

Päivämäärä Aika Sarja Sarjakausi
14.6.2016 18:00 Miesten Superpesis 2016

Paikka

Vimpeli

Tulokset

Joukkue1. jakso2. jaksoLopputulosLopputulos
Vimpelin Veto11162Voitto
Kouvolan Pallonlyöjät120Häviö