-

OTTELURAPORTTI

Sähäkkä KPL nitisti Pattijoen Urheilijat

kpl pattu

Kouvolan Pallonlyöjät avasi kautensa voitokkaasti, kun joukkue selätti raahelaisjoukkueen täsmäkotiutusten ansiosta. Kouvolalaiset onnistuivat ottelun edetessä myös ulkopelissä, sillä PattU:n oli yhä vaikeampaa rakentaa tilanteita tai ehtiä kolmospesältä kotiin. KPL pelaa seuraavan kerran torstaina vieraskentällä, kun vastaan tulee JymyJussit.

DSC 3944
Toni Laakso ratkaisi toisen jakson

KPL sai ajolähtöjä ajolähtöjen perään, sillä vaihtolyönnit onnistuivat sarja-avauksessa hyvin – kotiutuksista puhumattakaan. Yksi todiste Koplan vahvasta sisäpelistä oli jokerina pelannut Toni Laakso, joka keräsi sunnuntaina rivilleen kolme lyötyä juoksua. Myös ykköspalkinnon pokannut Juho Hacklin oli vakuuttava mailan varressa (2 lyötyä, kärkilyönnit 6/7). 19-vuotias Iiro Nokkala debytoi KPL:n paidassa. Konsta Hyötyläinen oli nilkkavamman vuoksi sivussa.

DSC 3916
Iiro Nokkala debytoi varmasti

PattU sai ottelussa yllättävän monta vapaataivalta Joni Rytköseltä. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut ainoastaan eteneminen kotipesästä ykköselle, sillä peräti kahdesti vierailijat saivat juoksun vapaataipaleen ansiosta. Vieraiden paras oli Paavo Pelto (kärkilyönnit 8/10).

Katso tilastot tästä.

Ottelun kuvat

teksti: Anni Saarela
kuvat: Jukka Rasimus

viestinta@kouvolanpallonlyojat.fi

Tiedot

Päivämäärä Aika Sarja Sarjakausi
8.5.2016 17:00 KSS ENERGIA AREENAN TAPAHTUMAT 2016

Paikka

Kouvola
Topinkuja 1, 45100 Kouvola, Suomi

Tulokset

Joukkue1. jaksoLopputulosLopputulos
Kouvolan Pallonlyöjät42
Pattijoen Urheilijat30