MustaKeltaiset ry, tuttavallisemmin MuKe, on pesäpalloseura KPL:n virallinen kannattajaryhmä. MuKe on perustettu vuonna 2011, ja se on toistaiseksi Suomen ainoa rekisteröity pesäpallon faniyhdistys.

MuKe on positiivinen, Kopla- fanien näköinen ryhmä, joka on aina oman joukkueensa puolella. MuKe sopii kaikille vauvasta vaariin!
muke2
1.8.2015 Kaakon Kahakassa jännitettiin loppuun saakka, kun KPL lopulta voitti Kiteen 1-0.

MustaKeltainen kannustus kuuluu tietysti oleellisena osana peleihin. Kotipeleissä MuKen fanikatsomo sijaitsee A1-katsomossa, suoraan oman joukkueen vaihtopenkin yläpuolella. Sieltä löytyy seuraa rytmikkääseen kannustukseen! Tärkeintä on kuitenkin nauttia hyvästä pelistä tekipä sen missä tahansa, omalla tyylillä!

Pesiskauden aikana MuKe järjestää vieraspelimatkoja jäsenten toiveita kuunnellen. Kannattaa lähteä kokemaan mahtava reissu- tunnelma! MuKella on erinomaisia paikallisia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat edulliset fanimatkat. Kiitos heille!

Junioritoiminnan vuosittainen tukeminen kuuluu sydämen asiana MuKen toimintaan. Jo useana vuonna juniorit ovat saaneet 1000€ lahjoituksen. Vuonna 2018 MuKen tavoite on tukea myös Kuusankosken Puhdin juniorityötä. Varat hankitaan myymällä arpoja kevätarpajaisissa.

MuKen jäsenet saavat mukavia jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenedut löytyvät MustaKeltaisten facebook- sivuilta. Niitä voidaan päivittää kauden aikana, joten kannattaa seurata!

Tietoa toiminnasta ja ajankohtaisista tapahtumista löydät myös parhaiten facesta. MuKe tiedottaa fanimatkoista kauden aikana myös peleissä kenttäkuulutuksissa, kannattaa olla kuulolla.

Tule mukaan positiiviseen faniryhmään!

Liittyminen on helppoa:

1. Lähetä omat (tai perheesi) henkilötiedot: mustakeltaiset@gmail.com
2. Maksa jäsenmaksu tilille FI58 5016 1020 0561 22 viite: 1009
3. Olet mukana pesäpallon MustaKeltaisimmassa faniryhmässä! Tervetuloa!

Jäsenmaksu 2018: 10€/ hlö.
tai koko perhe 25€ (2 aik, 1-3 lasta)

MustaKeltaiset ry:n hallitus 2018:

Tarmo Aavaluoma, puheenjohtaja, puh: 044 2354331
Aija Sydänmaanlakka, sihteeri, mustakeltaiset@gmail.com
Juha Pilhjerta, varapj.
Ritva Alanne- Lehto
Marjo Seppälä
Varajäsenet: Markus Laaksonen, Anna Henttonen
Rahastonhoitaja: Marjo Pakkala

Hallitus ottaa mielellään vastaan reissutoiveita sekä muita ideoita toiminnan kehittämiseksi!