JUNIORIT 2018-04-27T08:58:28+00:00

JUNIORITYÖ – Koplan mustakeltainen kivijalka

KPL:n junioritoiminnasta on kuulunut viime aikoina paljon hyvää – kehitys on ollut hurjan nousujohteista. Pelimenestyksen ohella toiminta on kehittynyt kaikilla osa-alueilla.

Kauden 2017 menestys oli kerrassaan mahtava. KPL saavutti paikan neljän parhaan joukossa E-pojista edustusjoukkueeseen saakka. Kopla palkittiin vuoden seurana pesäpallokauden päätösristeilyllä.

Kaiken lähtökohtana ovat tietenkin juniorijoukkueiden entistä ammattitaitoisemmat valmentajat ja aktiiviset vanhemmat. Lisäksi menestystä Superpesiksessä niittänyt edustusjoukkue on pullollaan esikuvia.

Kova työ ja kunnon joukkuehenki ovat vieneet Koplajunnuja pitkälle. A-pojissa KPL voitti Suomen mestaruuden kaudella 2016 ja SM-hopeaa 2017. B-pojat pelasivat kaudella 2017 jo viidettä kautta putkeen SM-mitaleista.

Suomen kansallispeliä on myös markkinoitu aikaisempaa enemmän muun muassa koulukierroksilla, toukokuussa mukaan tulevat myös päiväkodit. Kesällä 2018 jatkuvat Tykkimäki-Pesiskoulu, Pesiskerho ja Kyläpesis, joka on kahden vuoden aikana liikuttanut yli 500 lasta.

KPL ja Kouvolan kaupunki järjestävät 27 vuoden tauon jälkeen Tenavaleirin 8.-13.7.2018 Kouvolassa!

Tervetuloa mukaan Koplan junnuihin!

Lisätietoja:

Harri Liekola
junioripäällikkö
p. 040 5704182
harri.liekola(at)kouvolanpallonlyojat.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

JUNNUKOPLA

KPL:ssä oli kaudella 2016 yli 450 lisenssipelaajaa. KPL:n yli 450:een lisenssipelaajaan on laskettu kaikki kilpailulisenssin lunastaneet. Pesäpalloliitto laskee omissa tilastoissaan mukaan myös Pesiskoulujen pesispassilaiset.

KPL:llä on junioritoimintaa aina pienistä G-pojista isoihin A-poikiin.

KPL:n junnujoukkueet osallistuvat kesän aikana sarjatoimintaan ja valtakunnallisille pesäpalloleireille. Kaudella 2018 Tenavaleiri pelataan Kouvolassa!

JUNNU-UUTISET:

Pesiskouluissa mukana yli 170 lasta – toukokuussa myös koulu- ja päiväkotikierrokset

toukokuu 9th, 2018|0 Comments

Tykkimäki-Pesiskoulussa mukana yli 60 lasta – Pesis menee kylille alkoi maanantaina Sunnuntaina alkanut Tykkimäki-Pesiskoulu keräsi mukaansa lähes 60 lasta aurinkoiseen säähän liikkumaan ja tutustumaan pesäpalloon. Pesiskoulu jatkuu sunnuntaisin toukokuussa maksuttomana Kouvolassa ja Kuusankoskella. Ilmoittautua [...]

A-poikien Superpesis alkaa vappuaattona

huhtikuu 30th, 2018|0 Comments

KPL:n A-pojat aloittavat Superpesiksen ottelunsa vappuaattona Kankaanpään Mailan vieraana. Pelinjohtaja Anssi Lammila kertoo joukkueen tähtäävän myös tällä kaudella kohti kirkkainta. Kahdelle edellisellä kaudella KPL on pelannut ikäluokan finaaleissa. - Pojat asettivat tavoitteeksi voittaa sarjan. [...]

Kesän 2018 pesiskoulut alkavat jo toukokuussa – ilmoita lapsesi mukaan!

huhtikuu 25th, 2018|0 Comments

Kesän 2018 pesiskoulut alkavat jo toukokuussa. Pesis menee kylille Pesis menee kylille-hanke liikuttaa lapsia seitsemällä kyläkeskuksella. Mukana ovat Inkeroinen, Jaala, Kaipiainen, Elimäki, Valkeala, Kausala ja Utti. Pesis menee kylille-hanke soveltuu 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille. [...]

Tuomarikoulutus ke 11.4. klo 18 Yhteislyseon auditoriossa

huhtikuu 9th, 2018|0 Comments

Kiinnostaako pesäpallotuomarointi? Tervetuloa maksuttomaan tuomarikoulutukseen keskiviikkona 11.4. klo 18.00 Yhteislyseon auditorioon! Ennen koulutusta tuomareiden tulee tehdä sääntökoe: Sääntökoe Aloittelevien tuomareiden tulee tehdä tutustusmistason sääntötesti: Sääntötesti Kokeet mukaan tulostettuna! Koulutuksessa käydään läpi pesäpallon pelisääntöjä ja [...]