JUNIORIT 2018-04-27T08:58:28+00:00

JUNIORITYÖ – Koplan mustakeltainen kivijalka

KPL:n junioritoiminnasta on kuulunut viime aikoina paljon hyvää – kehitys on ollut hurjan nousujohteista. Pelimenestyksen ohella toiminta on kehittynyt kaikilla osa-alueilla.

Kauden 2017 menestys oli kerrassaan mahtava. KPL saavutti paikan neljän parhaan joukossa E-pojista edustusjoukkueeseen saakka. Kopla palkittiin vuoden seurana pesäpallokauden päätösristeilyllä.

Kaiken lähtökohtana ovat tietenkin juniorijoukkueiden entistä ammattitaitoisemmat valmentajat ja aktiiviset vanhemmat. Lisäksi menestystä Superpesiksessä niittänyt edustusjoukkue on pullollaan esikuvia.

Kova työ ja kunnon joukkuehenki ovat vieneet Koplajunnuja pitkälle. A-pojissa KPL voitti Suomen mestaruuden kaudella 2016 ja SM-hopeaa 2017. B-pojat pelasivat kaudella 2017 jo viidettä kautta putkeen SM-mitaleista.

Suomen kansallispeliä on myös markkinoitu aikaisempaa enemmän muun muassa koulukierroksilla, toukokuussa mukaan tulevat myös päiväkodit. Kesällä 2018 jatkuvat Tykkimäki-Pesiskoulu, Pesiskerho ja Kyläpesis, joka on kahden vuoden aikana liikuttanut yli 500 lasta.

KPL ja Kouvolan kaupunki järjestävät 27 vuoden tauon jälkeen Tenavaleirin 8.-13.7.2018 Kouvolassa!

Tervetuloa mukaan Koplan junnuihin!

Lisätietoja:

Harri Liekola
junioripäällikkö
p. 040 5704182
harri.liekola(at)kouvolanpallonlyojat.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

JUNNUKOPLA

KPL:ssä oli kaudella 2016 yli 450 lisenssipelaajaa. KPL:n yli 450:een lisenssipelaajaan on laskettu kaikki kilpailulisenssin lunastaneet. Pesäpalloliitto laskee omissa tilastoissaan mukaan myös Pesiskoulujen pesispassilaiset.

KPL:llä on junioritoimintaa aina pienistä G-pojista isoihin A-poikiin.

KPL:n junnujoukkueet osallistuvat kesän aikana sarjatoimintaan ja valtakunnallisille pesäpalloleireille. Kaudella 2018 Tenavaleiri pelataan Kouvolassa!

JUNNU-UUTISET:

Juniorikausi onnistui hienosti – junnukauden päätös viettiin KINO 123:ssa

syyskuu 18th, 2018|0 Comments

KPL:n ja Puhdin yhteisisiä päättäjäisiä vietettiin lauantaina 8. syyskuuta Veturin KINO 123:ssa. KPL:n juniorikausi oli menestyksekäs. E- ja D-pojat voittivat valtakunnalliselta leiriltä kultaa, C- ja B-pojat SM-hopeaa. Lisäksi KPL menestyi hienosti aluesarjoissa. Joukkuetoiminnan lisäksi [...]

B-poikien finaalit viikonloppuna

syyskuu 14th, 2018|0 Comments

Finaalihuuma on viikonloppuna vahvasti läsnä KSS Energia Areenalla. KPL:n B-pojat aloittavat oman finaalisarjansa Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan lauantaina klo 13.00. KPL eteni finaaleihin tiukkojen vaiheiden jälkeen. Puolivälierissä Kitee laittoi KPL:n ahtaalle, mutta KPL onnistui voittamaan [...]

B-poikien välierät käynnistyvät maanantaina

syyskuu 3rd, 2018|0 Comments

Runkosarjan voittajana pudotuspeleihin edennyt KPL:n B-poikien joukkue aloittaa välieräsarjan maanantaina klo 17.00 KSS Energia Areenalla Hyvinkään Tahkoa vastaan. Otteluun on vapaa pääsy, kioskit palvelevat. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahdesti. Kesäkuussa Tahko voitti Hyvinkäällä 2-0 (3-1, [...]

KPL:n leirijoukkueet palkittiin KPL-ViVe-ottelussa

elokuu 10th, 2018|0 Comments

Kouvolan Pallonlyöjien leirimitalistit palkittiin torstaina KPL - ViVe-ottelun jaksotauolla. KPL saavutti valtakunnallisilla leireillä huiman menestyksen. E- ja D-pojat voittivat leirikultaa ja C-pojat SM-hopeaa. KPL E Pepet: Jali Hyttinen, Petrus Pasi, Elias Sauvala, Akseli Pitkänen, [...]