JUNIORITYÖ – Koplan mustakeltainen kivijalka

KPL:n junioritoiminnasta on kuulunut viime aikoina paljon hyvää – kehitys on ollut hurjan nousujohteista. Pelimenestyksen ohella toiminta on ehostunut ja tehostunut kaikilla osa-alueilla.

Kaiken lähtökohtana ovat tietenkin juniorijoukkueiden entistä ammattitaitoisemmat valmentajat. Lisäksi menestystä Superpesiksessä niittänyt edustusjoukkue on ollut pullollaan esikuvia.

Kova työ ja kunnon joukkuehenki ovat vieneet Koplajunnuja pitkälle. B-pojat päättivät kaksi kautta kestäneen hopeaputken kultajuhliin kaudella 2015. A-pojat nappasivat SM-kullan kaudella 2016. Eikä siinä vielä kaikki!

Kaudella 2016 KPL palkittiin vuoden juniori- ja lisenssiseurana! Kausi päättyi KymLin Urheilugaalassa Kymenlaakson vuoden nuorisourheiluseura palkintoon.

Suomen kansallispeliä on myös markkinoitu aikaisempaa enemmän muun muassa koulukierroksilla. Kesällä 2017 luvassa on myös uudistettu Tykkimäki-Pesiskoulu. Kyläpesistä pelataan kuudella paikkakunnalla. Tervetuloa mukaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:

Harri Liekola
junioripäällikkö
p. 040 5704182
harri.liekola(at)kouvolanpallonlyojat.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

JUNNUKOPLA

KPL:ssä oli kaudella 2016 yli 450 lisenssipelaajaa. KPL:n yli 450:een lisenssipelaajaan on laskettu kaikki kilpailulisenssin lunastaneet. Pesäpalloliitto laskee omissa tilastoissaan mukaan myös Pesiskoulujen pesispassilaiset.

KPL:llä on junioritoimintaa aina pienistä G-pojista isoihin A-poikiin.

KPL:n junnujoukkueet osallistuvat kesän aikana sarjatoimintaan ja valtakunnallisille pesäpalloleireille. Kaudella 2018 Tenavaleiri pelataan Kouvolassa!

JUNNU-UUTISET:

Keskiviikkona juniorikauden päättäjäiset – tuo pesiskirppikselle omat tavarasi myyntiin!

syyskuu 26th, 2017|0 Comments

Keskiviikkona 27.9. on Kouvolan Pallonlyöjien junioreiden kauden päättäjäiset klo 18.00-19.30 Liiketalouden entisessä auditoriossa (os. Salpausselänkatu 57, Kouvola). Ennen päättäjäisiä klo 17.30-18.00 Pesiskirppikselle voi tuoda myyntiin käytettyjä pesäpallovälineitä. Tuotteet on hinnoiteltava etukäteen ja niihin on hyvä [...]

Juniorikauden päättäjäiset ke 27.9. klo 18.00

syyskuu 19th, 2017|0 Comments

Kouvolan Pallonlyöjien juniorikauden päättäjäisiä vietetään ke 27.9. klo 18.00 liiketalouden vanhassa auditoriossa, osoite Salpausselänkatu 57, Kouvola. KPL:n junioreiden kesä oli menestyksekäs. KPL pelasi neljän parhaan joukossa E-pojista edustukseen saakka. Jokaisessa ikäluokassa oli omat joukkueet ja [...]

KPL:n A-pojat SM-hopealle, B-pojat jatkavat mitalin hakua

syyskuu 15th, 2017|0 Comments

Kouvolan Pallonlyöjien A-pojat saavuttivat SM-hopeaa! Finaaleissa Kiteen Pallo oli parempi voitoin 2-0. Ratkaiseva ottelu päättyi tiistaina Kiteen Pallon 2-1s (0-1, 6-1, 1-0) voittoon. KPL:n B-poikien pronssimatsit käynnistyivät perjantaina Sotkamon Jymyä vastaan. Jymy oli parempi lukemin [...]

B-poikien pronssiottelut käyntiin perjantaina – vastassa Sotkamon Jymy

syyskuu 14th, 2017|0 Comments

B-poikien pronssiottelut käynnistyvät perjantaina 15.9. klo 16.00 Sotkamon Jymyä vastaan. Otteluun on vapaa pääsy. A-poikien toinen finaaliottelu pelataan to 14.9. klo 16.30 Kiteellä. Kiteen Pallolla on mahdollisuus ratkaista mestaruus torstaina. Mikäli KPL voittaa, pelataan ratkaiseva [...]