JUNIORIT 2018-04-27T08:58:28+00:00

JUNIORITYÖ – Koplan mustakeltainen kivijalka

KPL:n junioritoiminnasta on kuulunut viime aikoina paljon hyvää – kehitys on ollut hurjan nousujohteista. Pelimenestyksen ohella toiminta on kehittynyt kaikilla osa-alueilla.

Kauden 2017 menestys oli kerrassaan mahtava. KPL saavutti paikan neljän parhaan joukossa E-pojista edustusjoukkueeseen saakka. Kopla palkittiin vuoden seurana pesäpallokauden päätösristeilyllä.

Kaiken lähtökohtana ovat tietenkin juniorijoukkueiden entistä ammattitaitoisemmat valmentajat ja aktiiviset vanhemmat. Lisäksi menestystä Superpesiksessä niittänyt edustusjoukkue on pullollaan esikuvia.

Kova työ ja kunnon joukkuehenki ovat vieneet Koplajunnuja pitkälle. A-pojissa KPL voitti Suomen mestaruuden kaudella 2016 ja SM-hopeaa 2017. B-pojat pelasivat kaudella 2017 jo viidettä kautta putkeen SM-mitaleista.

Suomen kansallispeliä on myös markkinoitu aikaisempaa enemmän muun muassa koulukierroksilla, toukokuussa mukaan tulevat myös päiväkodit. Kesällä 2018 jatkuvat Tykkimäki-Pesiskoulu, Pesiskerho ja Kyläpesis, joka on kahden vuoden aikana liikuttanut yli 500 lasta.

KPL ja Kouvolan kaupunki järjestävät 27 vuoden tauon jälkeen Tenavaleirin 8.-13.7.2018 Kouvolassa!

Tervetuloa mukaan Koplan junnuihin!

Lisätietoja:

Harri Liekola
junioripäällikkö
p. 040 5704182
harri.liekola(at)kouvolanpallonlyojat.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

JUNNUKOPLA

KPL:ssä oli kaudella 2016 yli 450 lisenssipelaajaa. KPL:n yli 450:een lisenssipelaajaan on laskettu kaikki kilpailulisenssin lunastaneet. Pesäpalloliitto laskee omissa tilastoissaan mukaan myös Pesiskoulujen pesispassilaiset.

KPL:llä on junioritoimintaa aina pienistä G-pojista isoihin A-poikiin.

KPL:n junnujoukkueet osallistuvat kesän aikana sarjatoimintaan ja valtakunnallisille pesäpalloleireille. Kaudella 2018 Tenavaleiri pelataan Kouvolassa!

JUNNU-UUTISET:

Tenavaleiri alkaa sunnuntaina – talkoolaisia tarvitaan vielä mukaan!

heinäkuu 3rd, 2018|0 Comments

Valtakunnallinen pesäpallon Tenavaleiri alkaa Kouvolassa sunnuntaina 8. heinäkuuta. Kouvolaan saapuu pelaamaan peräti 107 joukkuetta, yhteensä joukkueissa on pelaajia ja toimihenkilöitä 1500. Pelejä pelataan ympäri Kouvolaa lähes 600. Leiri päättyy perjantaina 13. heinäkuuta. Tenavaleiri näkyy [...]

Pesiskoulut jatkuvat kesäkuussa

toukokuu 26th, 2018|0 Comments

Tykkimäki-Pesiskoulu ja Pesis menee Kylille jatkuvat kesäkuussa. Toukokuussa Pesiskouluissa on ollut mukana yli 220 lasta! Ilmoittautuminen molempiin Pesiskouluihin on edelleen auki. Tykkimäki-Pesiskoulu 4.-20.6.2018 ILMOITTAUTUMINEN 4-9-vuotiaille tytöille ja pojille harjoitukset maanantaisin ja torstaisin Kouvolassa Sumulaakson [...]

Pesiskouluissa mukana yli 170 lasta – toukokuussa myös koulu- ja päiväkotikierrokset

toukokuu 9th, 2018|0 Comments

Tykkimäki-Pesiskoulussa mukana yli 60 lasta – Pesis menee kylille alkoi maanantaina Sunnuntaina alkanut Tykkimäki-Pesiskoulu keräsi mukaansa lähes 60 lasta aurinkoiseen säähän liikkumaan ja tutustumaan pesäpalloon. Pesiskoulu jatkuu sunnuntaisin toukokuussa maksuttomana Kouvolassa ja Kuusankoskella. Ilmoittautua [...]

A-poikien Superpesis alkaa vappuaattona

huhtikuu 30th, 2018|0 Comments

KPL:n A-pojat aloittavat Superpesiksen ottelunsa vappuaattona Kankaanpään Mailan vieraana. Pelinjohtaja Anssi Lammila kertoo joukkueen tähtäävän myös tällä kaudella kohti kirkkainta. Kahdelle edellisellä kaudella KPL on pelannut ikäluokan finaaleissa. - Pojat asettivat tavoitteeksi voittaa sarjan. [...]