JUNIORITYÖ – Koplan mustakeltainen kivijalka

KPL:n junioritoiminnasta on kuulunut viime aikoina paljon hyvää – kehitys on ollut hurjan nousujohteista. Pelimenestyksen ohella toiminta on kehittynyt kaikilla osa-alueilla.

Kauden 2017 menestys oli kerrassaan mahtava. KPL saavutti paikan neljän parhaan joukossa E-pojista edustusjoukkueeseen saakka. Kopla palkittiin vuoden seurana pesäpallokauden päätösristeilyllä.

Kaiken lähtökohtana ovat tietenkin juniorijoukkueiden entistä ammattitaitoisemmat valmentajat ja aktiiviset vanhemmat. Lisäksi menestystä Superpesiksessä niittänyt edustusjoukkue on pullollaan esikuvia.

Kova työ ja kunnon joukkuehenki ovat vieneet Koplajunnuja pitkälle. A-pojissa KPL voitti Suomen mestaruuden kaudella 2016 ja SM-hopeaa 2017. B-pojat pelasivat kaudella 2017 jo viidettä kautta putkeen SM-mitaleista.

Suomen kansallispeliä on myös markkinoitu aikaisempaa enemmän muun muassa koulukierroksilla ja syksyllä alkavat jälleen myös avoimet tutustumisharjoitukset. Kesällä 2018 jatkuvat Tykkimäki-Pesiskoulu, Pesiskerho ja Kyläpesis, joka on kahden vuoden aikana liikuttanut yli 500 lasta.

KPL ja Kouvolan kaupunki järjestävät 27 vuoden tauon jälkeen Tenavaleirin 8.-13.7.2018 Kouvolassa!

Tervetuloa mukaan Koplan junnuihin!

Lisätietoja:

Harri Liekola
junioripäällikkö
p. 040 5704182
harri.liekola(at)kouvolanpallonlyojat.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

JUNNUKOPLA

KPL:ssä oli kaudella 2016 yli 450 lisenssipelaajaa. KPL:n yli 450:een lisenssipelaajaan on laskettu kaikki kilpailulisenssin lunastaneet. Pesäpalloliitto laskee omissa tilastoissaan mukaan myös Pesiskoulujen pesispassilaiset.

KPL:llä on junioritoimintaa aina pienistä G-pojista isoihin A-poikiin.

KPL:n junnujoukkueet osallistuvat kesän aikana sarjatoimintaan ja valtakunnallisille pesäpalloleireille. Kaudella 2018 Tenavaleiri pelataan Kouvolassa!

JUNNU-UUTISET:

Avoimissa harjoituksissa vauhdikasta menoa

marraskuu 17th, 2017|0 Comments

Alkuviikosta pidetyt avoimet pesäpallon tutustumisharjoitukset Vahterossa, Korialla ja Kuusankoskella houkuttelivat paikalle lähes 40 lasta. Ensimmäistä kertaa mukana olleita lapsia oli mukana opastamassa KPL:n edustuksen pelaajat. Seuraavat avoimet tutustumisharjoitukset pidetään Haanojan Haalin liikuntasalissa sunnuntaina 10.12. klo [...]

Kutsu pesäpallon junioritoiminnasta kiinnostuneille!

marraskuu 7th, 2017|0 Comments

Kutsu kaikille pesäpallon junioritoiminnasta kiinnostuneille! KPL järjestää yhdessä pesäpalloliiton kanssa introilta-koulutuksen pesäpallon taidon oppimisesta ja lajitaidoista to 16.11. klo 17.00-21.00 Uttihallissa. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä harri.liekola(at)kouvolanpallonlyojat.fi | 040 5704182

KPL:n junioreiden kausi auki Tykkimäki Actionparkissa – mukana lähes 90 junnua!

marraskuu 7th, 2017|0 Comments

KPL:n junioreiden kausi avattiin maanantaina Tykkimäki Actionparkissa. Mukana liikkumassa oli lähes 90 Koplan junnua. Tykkimäki Actionparkin tapahtuma oli yksi KPL:n junioreiden yhteistapahtumista. Seuraavan kerran KPL:n juniorit kokoontuvat yhdessä Koplasuper-päivänä lauantaina 9.12. KPL:n junioreiden uusi kausi [...]

KPL ja Puhti järjestävät avoimia harjoituksia – tule tutustumaan!

marraskuu 6th, 2017|0 Comments

KPL ja Puhti järjestävät pesäpallon avoimia tutustumisharjoituksia 5-12-vuotiaille lapsille maanantaina 13.11. alkaen. Avoimet tutustumisharjoitukset ovat maksuttomia. Mukaan tarvitsee vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Avoimisissa harjoituksissa kerrotaan myös lisätietoja pesäpalloharrastuksen aloittamisesta. Aikataulu: ma 13.11. klo 17.00-18.00 Vahteron [...]