ITÄ-LÄNNEN ALKUUN:
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

OHEISTAPAHTUMAT

Uudistuva Itä-Länsi on heinäkuun alussa Kouvolassa!

Pelien lisäksi ohjelmassa on tarjolla livemusiikista lähiruokaan ja lumilautailuun. Unohtamatta tietenkään perjantain ja lauantain jatkobileitä!

OHJELMA:

PERJANTAI 1.7.

Perjantai 1.7.2016

klo 15.00 Portit aukeavat

klo 16.30 Jätkäjätkät

klo 18.00 A-poikien ottelu

klo 19.00 MLL koulurauhavuoden päätös

klo 20.30 Fitness Cover Girl 2017 / Miss Kouvola 2016

klo 21.00 Second Base

LAUANTAI 2.7.

klo 10.00 Portit aukeavat, liikunnallinen tapahtuma Urheilupuistossa

klo 10.00 Haitar niin kauniisti soi

klo 11.00 Sanna Pekonen

klo 12.00 B-tyttöjen ottelu

klo 15.30 Lumilautajamit, Roope Tonteri

klo 16.00 Taikuri Aatu Itkonen

klo 16.30 Naisten ottelu

klo 19.00 Jari Uutela

klo 20.00 Itä-Länsi goes 90’s – Ysäribileet jäähallissa

SUNNUNTAI 3.7.

klo 11.00 Portit aukeavat

klo 11.45 Harri Marstio

klo 12.30 B-poikien ottelu

klo 15.00 Janne Mustonen

klo 15.15 Seminaari Kouvola-Areena, kauppakamari, juontaja Iiro Harjula

klo 16.30 miesten ottelu

Miesten ottelun tauolla Janne Mustosen show

PERJANTAI 1.7.2016

Pesäpallon Itä–Lännessä on perjantaina 1.7.2016 nuorten päivä. A-poikien huippuottelun lisäksi oheistapahtuma-alueella toiminta käynnistyy jo iltapäivällä. Kouluilla ja ryhmillä on mahdollisuus ansaita toimintarahaa myymällä lippuja nuorten peliin.

Nuorten päivän pääesiintyjänä on monipuolisesti musiikkia soittava Jätkäjätkät, jotka tuovat ison orkesterinsa Kouvolaan harvinaiselle keikalle. Jätkäjätkien kahdeksanhenkisen bändin pääsolistina on Asa. Jätkäjätkät on julkaissut urallaan kolme levyä. Syksyllä ilmestyy bändin neljäs levy.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri on hallinnoinut koulurauhavuotta 2015–2016 Kouvolassa. MLL tulee päättämään Kouvolan pesäpallostadionilta alkaneen koulurauhavuoden Itä–Länsi tapahtuman A-poikien otteluun. Lisäksi MLL järjestää nuorille tekemistä yhteistyössä Kouvolan nuorisopalveluiden kanssa. Mukana menossa ovat myös Utin jääkärirykmentti ja Duunista toimeen-hanke.

Kuusankoskelainen vlogaaja ja tubettaja Iina Lehtimäki on yksi tapahtuman tähtivieraista. YouTubessa vlogia pitävä ”Iinu” tulee kertomaan nuorille videoiden teosta. Tapahtuman juontaa toimittaja Kristoferr Ingnatius.

Ottelun jälkeen tapahtumat jatkuvat esiintymislavalla, kun pesäpalloilijoiden Sami Joukaisen ja Tommi Mäentaustan tähdittämä Second Base nousee lauteille.

Lippukampanjalla katsomo täyteen

Itä–Lännen nuorten pelin lippujen myynnillä koululuokilla tai ryhmillä on mahdollisuus ansaita rahaa. 10 euron lipusta koululuokat tai ryhmät saavat omaan käyttöönsä puolet.
Itä–Lännen lipunmyynnistä perjantain tapahtumaan voi kysyä lisätietoja Jukka Rasimukselta (jukka.rasimus@kouvolanpallonlyojat.fi).

LAUANTAI 2.7.2016

Lauantai on toiminnan päivä Itä-Lännessä. Lauantaina lumilautailija Roope Tonterin ja jäähallin ysäribileiden lisäksi tarjolla on maistuvia makuja ja puuhaa koko päiväksi.

Uudistuvan Itä-Lännen lauantaiaamu käynnistyy kaikille avoimella liikunnallisella tapahtumalla Kouvolan Urheilupuistossa. Kenttäalueen portit aukeavat samaan aikaan kello 10.00. Päivän juontaa Janni Hussi. Lähituottajatorilla tarjolla on kymenlaaksolaisia herkkuja.

Lauantaina ohjelmassa on pelien välissä musiikkia, taikuutta ja tietenkin lajipisteitä, joissa kouvolalaiset seurat esittelevät toimintaansa. Ennen naisten ottelua Roope Tonteri esittelee lumilautajameissa hienon esityksen muiden lumilautailijoiden kanssa.

Kymenlaakson pesäpallonäyttelyssä esillä ovat koko viikonlopun ajan kymenlaaksolaiset pesäpalloseurat. Näyttelyn kokoavat Pekka Jyrkiäinen ja Matti Rasilainen. Pesäpallonäyttelyn avajaisia jäähallissa vietetään jo perjantaina.

Kouvolasta lähtöisin oleva Janni Hussi odottaa Itä-Länsi-tapahtumaa hyvällä fiiliksellä. Lapsuuden pihapelien suosikkilajin viikonlopulta Hussi toivoo paljon.

– Ihan mahtavalla fiiliksellä olen tulossa! Tietysti, kun tapahtuma järjestetään omalla kotipaikkakunnalla, niin sitä suuremmalla syyllä olen innoissani. Mahtavaa nähdä Suomen huiput yhdessä paikassa, Hussi iloitsee.

Hussi kertoo olleensa Itä-Länsi-otteluissa myös vuonna 2011.

– Odotan viikonlopulta kunnon urheilujuhlan tuntua, taistelu-henkeä ja hyvällä fiiliksellä varustettuja pesisfaneja, television Fitnesspäiväkirjat-sarjassa mukana oleva Hussi jatkaa.

Itä-Länsi-tapahtuma kokoaa Suomen parhaat pesäpalloilijat ja tuhansittain katsojia Kouvolaan 1.-3.7.2016. Katso lisätiedot osoitteesta www.ita-lansi.fi. Lauantain ja sunnuntain päiväliput sekä iltabileiden liput myy Ticketmaster Suomi.

IL_jule_A4

Itä-Lännen virallisista jatkobileistä jäähallissa lauantaina 2.7.2016. KSO:n järjestämissä bileissä kattaus on taattua ysärimeininkiä, kun lauteille nousevat Waldo’s People, Movetron, Ressu ja Jussi sekä Pandora.

tonteri

Lumilautailija Roope Tonteri valloittaa Itä-Lännen. Luonnonlumella laskeva Tonteri tuo Itä-Länteen palan talvea.

SUNNUNTAI 3.7.2016

Sunnuntaina Itä-Lännessä livemusiikkia ja taikuutta

Kouvolassa pelattavan Itä-Lännen oheisohjelma on nyt viimeistä silausta vaille valmis, kun myös sunnuntain aktiviteetit on julkistettu. Huippuottelujen lisäksi luvassa on lajipisteitä ja monipuolista ohjelmaa seminaarista jonglööraamiseen.

Sunnuntain oheisohjelma jatkaa perjantain ja lauantain aktiviteettientäyteistä linjaa, sillä tapahtumatorilla on nähtävää ja kuultavaa aamusta iltaan. Portit aukeavat klo 11.00. Pesiskansalle on luvassa iittiläisen Harri Marstion konsertti ja Nelonen Pron lätkätiimistä tutun Iiro Harjulan juontama seminaari.

Tapahtumatorilla päästään tutustumaan kymenlaaksolaiseen lähiruokaan ja moniin eri urheilulajeihin. Alueella esiintyy myös taikuri-jonglööri Janne Mustonen.

– On hienoa esiintyä tapahtumassa, onhan kyseessä kansallislajimme, Mustonen tuumii.

Itä-Länsi on Voitolla yöhön -TV-ohjelmassa Jukka Rasilaa opettaneelle taikurille ensimmäinen, mutta hän odottaa tapahtumaa innolla.

– En ole ikinä ennen ollut Itä-Lännessä, mutta hieno tulla ensi kertaa tapahtumaan, kun se on aivan omalla takaovella.

Mustonen on tunnettu myös vaarallisista taika- ja jonglööraamistempuistaan, joten esitystä ei kannata jättää väliin.

– Luvassa on ainakin moottorisahalla jonglööraamista. Pelien välissä tiedossa on myös yllätyksiä, taikuri vihjaa.

Itä-Lännen perjantai on nuorten päivä, jonka aikana kuullaan livemusiikkia ja asiaa videobloggaamisesta. Lauantaina puolestaan tuodaan talvi kesän keskelle, kun Roope Tonteri tuo lumilautailushow’nsa Kouvolaan. Toisena päivänä tanssitaan myös ysärihittien tahdissa.

Itä-Länsi-tapahtuma kokoaa Suomen parhaat pesäpalloilijat ja tuhansittain katsojia Kouvolaan 1.-3.7.2016. Katso lisätiedot osoitteesta www.ita-lansi.fi. Lauantain ja sunnuntain päiväliput sekä iltabileiden liput myy Ticketmaster Suomi.

Itä-Länsi Kouvolassa 1.-3.7.2016!